Élet-Stílus

Súlyos pofonba szaladt bele az AC Milan – videó

A bajnokság mellett a BL-ben is botladozik az olasz csapat, Pirlóék szerda este hazai pályán szenvedtek vereséget a Zürichtől. A szurkolók ismét kifütyülték a játékosokat és a trénert, a klub tulajdonosa, Silvio Berlusconi egyszerűen katasztrofálisnak nevezte a csapat teljesítményét.

Nyáron hiába tüntettek a szurkolók, a Milan 60 millió euróért eladta Kakát a Real Madridnak. Talán a legpesszimistábbak sem gondoltak arra, hogy a brazil klasszis nélkül ilyen komoly hullámvölgybe kerül a csapat.

Kaká közönségkedvenc volt Milánóban, alaposan meg is csappant az előző évekhez képest a bérletesek száma. Szerda este sem telt meg a San Siro, ami nem is csoda, hiszen a bajnokságban két győzelem mellett két-két döntetlenje és veresége is van a Rossoneriknek.

A svájciak ellen is teljes csődöt mondott az olasz csapat, és a gyors bekapott gól már hiába erőlködött, pontot sem sikerült menteni. A szurkolók akárcsak a vasárnapi bajnokin kifütyülték a játékosokat, és követelték Leonardo távozását. A vereség után a tréner állítólag lemondását fontolgatta, de az alelnök és a játékosok is arra kérték, hogy folytassa a munkát.

„Mintha elátkoztak volna minket. Jól játszottunk, rengeteg lehetőségünk volt, de sajnos a futballban apróságok döntenek” – nyilatkozta a meccs után Inzaghi, majd hozzátette: „Mindannyian kitartunk Leonardo mellett.”

Más kérdés, hogy a klub tulajdonosa, Silvio Berlusconi miként vélekedik a kérdésről. Az olasz miniszterelnök még a szerdai BL-meccs előtt nyilatkozott lesújtóan a csapatról: „A jelenlegi Milan katasztrofális, együtt szenvedek a szurkolóinkkal.” A Zürichtől elszenvedett vereség sem deríthette jobb kedvre a politikust.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik