Élet-Stílus

Kiss Zoltán: tudjuk hol a helyünk

A Loki két papírforma vereséggel rajtolt a Bajnokok Ligája csoportkörében. A csapatkapitányt a Lyon elleni bukta jobban megviselte, fájlalja, hogy nem tudták megmutatni, mire képesek. Kiss Zoltán szerint óriási csodával megcsíphető néhány pont a hátralévő négy meccsen.

Téma még az öltözőben a lyoni meccs?

Természetesen. Már a csoportkör sorsolása után tudtuk, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz a franciák ellen, és sajnos be is bizonyosodott, hogy a Lyon jobb csapat. Megviselt minket a vereség, nagyon sajnáltuk, hogy ilyen fantasztikus közönség előtt nem értünk el szebb eredményt.

Min múlott?

A bekapott gyors gólokon. Rögzített helyzetekből villámgyorsan komoly hátrányba kerültünk, onnantól kezdve nem játszhattuk az előre megbeszélt taktikánk szerint. Szerettünk volna a liverpoolihoz hasonló teljesítménnyel meglepni az ellenfelünket, erre azonban esélyünk sem volt.

Kiss Zoltán: tudjuk hol a helyünk 1

A Lyonon látszott, hogy „feltérképezték” a Lokit. Mennyivel volt nehezebb a meccs, mint a Liverpool ellen?

Nehezebb volt, hiszen mégiscsak más, ha a világ egyik legnagyobb fociszentélyében bravúrközelbe van a csapat, vagy a saját közönsége előtt ég fél óra után három góllal. Ennek ellenére nem vagyunk elkeseredettek, erősebb csapattól kaptunk ki, tudjunk hogy hol a helyünk. Bízom abban, hogy a Fiorentina ellen szebb eredményt érünk el.

Az olaszok meglepetésre megverték a Liverpoolt. A Loki szempontjából rosszabb eredmény nem is születhetett volna Firenzében, hiszen így mind a három riválisnak reális esélye van a továbbjutásra.

Meglepett engem is az eredmény, ugyanakkor úgy gondolom, hogy egy olasz élcsapat otthonában nem szégyen kikapni, még a Liverpoolnak sem. A mi dolgunk nem változott, nekünk továbbra is a célunk, hogy becsületesen helyt álljunk. Az már más kérdés, hogy az ellenfeleink nem engedhetik meg maguknak, hogy ellenünk pontokat szórjanak el, hiszen egyelőre nagyon kiélezett a csoport.

A hátralévő négy fordulóban mire számíthatnak a szurkolók?

Nagyon nehéz meccsekre. A szurkolóknak éppúgy hatalmas élmény a BL, mint nekünk játékosoknak. Óriási szerencsével néhány pontot talán meg tudunk csípni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik