Élet-Stílus

Egervári: hittek magukban a játékosok

A Honduras elleni buktát követően a magyar U20-as fociválogatott remek teljesítménnyel múlta felül második csoportmeccsén Dél-Afrikát. Németh Krisztiánék teljesíthetik a minimális elvárást.

Egervári Sándor, a 20 éven aluliak egyiptomi labdarúgó-világbajnokságán szereplő magyar válogatott szövetségi edzője szerint a dél-afrikaiak elleni 4-0-s szerdai győzelmet követően reális esély van a továbbjutásra.

“Az első félidő második részében és a második egészében valamennyi futballistám jó teljesítményt nyújtott, a játékosok képességeiknek megfelelően teljesítettek, ahogyan ezt az első, Honduras elleni vesztes meccsen is vártam tőlük – olvasható az Magyar Labdarúgó Szövetség honlapján Egervári nyilatkozata.

Az F csoportban két mérkőzés után három pontjával, rosszabb gólkülönbsége miatt a harmadik helyen áll az együttes. Amennyiben szombaton a még veretlen Egyesült Arab Emírségek csapatától nem szenved vereséget, akkor teljesíti a minimális elvárást, azaz a legjobb 16 közé kerülést.

“Győzelmünk révén, természetesen nem elkiabálva az esélyeket, reális lehetőségünk van arra, hogy teljesítsük célkitűzésünket, azaz kivívjuk a csoportból való továbbjutást” – tette hozzá a szakember.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik