Élet-Stílus

Kabát is a keretben

Kijelölte 27 fős bő keretét Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a portugálok és a dánok elleni vb-selejtezőre.

A 27 fős bő keretben ott van Kabát Péter, az Újpest csapatkapitánya is, aki utoljára 2006-ban szerepelt a válogatottban. A csatár kiváló formában van, hét góljával a második helyen áll a labdarúgó Soproni Liga góllövőlistáján.

Kabát Péter talán a válogatottban is bizonyíthat (MTI)

Kabát Péter talán a válogatottban is bizonyíthat (MTI)

Erwin Koeman szövetségi kapitány várhatóan a hét végén szűkíti a keretet, a kiválasztottjaival hétfő délután találkozik a Magyar Labdarúgó Szövetség telki edzőközpontjában, ahonnan csütörtökön délelőtt indul a csapat a lisszaboni első találkozóra.

A csoport negyedik helyén álló magyar csapat idegenben vívja utolsó két selejtezőmérkőzését, október 10-én Portugáliában, 14-én pedig Dániában próbál meg élni a továbbjutásra még meglévő matematikai esélyével.

Kiesett a Paks

A Paks a 32 között búcsúzott a Magyar Kupában, miután egygólos vereséget szenvedett az NB II-es Kaposvölgye otthonában. Az élvonalban vitézkedő Videoton csak a hosszabbításban küldte padlóra a megyei bajnokságban szereplő Pálhalmát. A kiscsapatból két játékos is a kiállítás sorsára jutott, s amikor két futballista megsérült, a bíró a szabályoknak megfelelően lefújta a mérkőzést. Az Újpest megállította a korábban a Fradit búcsúztató MTK második csapatát: a lila-fehérek idegenben simán, 4-0-ra nyertek.

Eredmények

A bő keret
Kapusok:
Babos Gábor (NEC Nijmegen), Fülöp Márton (Sunderland), Király Gábor (1860 München), Köteles László (Diósgyőri VTK)

Védők:
Szélesi Zoltán (DVSC-TEVA), Bodnár László (DVSC-TEVA), Fehér Csaba (NAC Breda), Juhász Roland (RSC Anderlecht), Tímár Krisztián (Plymouth Argyle), Gyepes Gábor (Cardiff City), Horváth Gábor (Videoton FC), Bodor Boldizsár (Roda JC), Gaál Miklós (Amkar Perm), Mészáros Norbert (DVSC-TEVA)

Középpályások:
Huszti Szabolcs (Zenit), Dzsudzsák Balázs (PSV), Halmosi Péter (Hull City), Gera Zoltán (Fulham), Hajnal Tamás (Borussia Dortmund), Vadócz Krisztián (Osasuna), Tóth Balázs (Genk), Dárdai Pál (Hertha BSC), Buzsáky Ákos (Queens Park Rangers)

Támadók:
Torghelle Sándor (Augsburg), Rudolf Gergely (DVSC-TEVA), Priskin Tamás (Ipswich Town), Kabát Péter (Újpest FC)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik