Élet-Stílus

Túl sokat hibáztak Némethék

A szakvezetés szerint a rendkívül pontatlan játék okozta vasárnap a magyar válogatott hondurasiaktól elszenvedett 3-0-s vereségét a 20 éven aluliak egyiptomi labdarúgó-világbajnokságán.

A magyar szövetség helyszíni beszámolója szerint a hétfői csapatértekezleten konkrétumként – sok egyéb észrevétel és szakmai megjegyzés mellett – elhangzott, hogy “80 alkalommal nem sikerült támadást vezetnünk a rossz passzok, a bonyolult labdakihozatalok és a kevés mozgás következtében”.

GALÉRIA

GALÉRIA

Az ötödik U20-as vb-jén szereplő Honduras története harmadik világbajnoki győzelmét aratta, a mostanit megelőzően 1977-ben nyert kétszer, előbb Marokkó (1-0), majd éppen Magyarország ellen (2-0).

Az elemzéssel Egervári Sándor szövetségi edző lezártnak tekinti a vasárnap történteket, már csak azért is, mert a továbbjutás még nem dőlt el. A szerdán következő ellenfelet, a dél-afrikai csapatot Pisont István és Kenyeres Imre térképezte fel az Egyesült Arab Emírségek alakulatával játszott 2-2-es döntetlen alkalmával.

A csoportokból az első kettő jut tovább, illetve a hat kvartett négy legjobb harmadikja is biztosítja helyét a nyolcaddöntőben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik