Élet-Stílus

Továbbra is a Viasat3 „kézilabdázik”

A kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzéseket közvetítő televíziós társaság döntése nyomán továbbra is a Viasat3-on lesznek láthatóak a női és férfi BL-meccsek.

A nézői elégedetlenség és a klubok negatív reakcióinak hatására a Viasat Magyarország megváltoztatta három nappal ezelőtti elhatározását, így egy BL-mérkőzés sem kerül át október 3-tól a TV6 csatornára, azokat továbbra is a Viasat3 közvetíti majd.

A BL jogaival rendelkező EHF Marketing GmbH és a Viasat Magyarország egyaránt bízik az eddig sikeres együttműködés folytatásában. Már csak azért is, mert a nagy érdeklődés miatt az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) számára szintén kulcsfontosságú a magyar piac mind a női, mind pedig a férfi Bajnokok Ligája-sorozatot tekintve.

Továbbra is a Viasat3 „kézilabdázik” 1

A magyar szövetség (MKSZ) csütörtökön jelezte, hogy rendkívül sajnálatosnak tartja a tervezett csatornaváltást, és az érintett klubok – férfi részről az MKB Veszprém és a Pick Szeged, női részről pedig a Győr és az FTC – vezetőségével egyetértésben bízik abban, hogy a Viasat Magyarország felülvizsgálja a döntést. A pénteki módosítással visszaállt a korábbi rend.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik