Élet-Stílus

Dzsudzsák Balázsék a storytv-n!

A storytv eddig elsősorban a hölgyek számára állította össze sikersorozatokkal, magyar és világsztárokkal és filmekkel teli kínálatát. A csatorna ezúttal is igazi csemegét kínál, most azonban leginkább a férfiakat várja a képernyő elé.

Szeptember 17-től a storytv élőben közvetíti az Európa Liga eseményeit. A fordulók legfontosabb mérkőzései csütörtök esténként lesznek láthatóak. Az izgalmas küzdelmek mellett azonban még egy meglepetéssel szolgál majd a közvetítés, a megszokott stúdióbeszélgetések, szakértői elemzések helyett Havas Henrik várja majd a nézőket.

Természetesen vendégei is lesznek, akikkel együtt végigizgulják a félidőket, közben pedig megvitatják a fontosabb eseményeket. Az első, magyar vonatkozásban is izgalmasnak ígérkező AC Sparta Praha – PSV Eindhoven (Dzsudzsák Balázs) összecsapást Bajor Imrével és Koós Jánossal nézi majd végig, de itt lesz a gyengébbik nem képviselőjeként Paraoánu Aranka 83-szoros válogatott focista is, a mérkőzés előtt, a szünetben, és a lefújás után pedig együtt értékelik a látottakat. Természetesen Havas Henriktől és barátaitól azt kapjuk majd, amit megszokhattunk, csípős megjegyzéseket, humort és tájékozottságot, Paraoánu Aranka pedig női, ám mégis szakértő szemmel próbál labdába rúgni a focirajongó férfiak mellett.

Paraoánu Aranka (36) huszonhárom évig futballozott, a nők között a legtöbbször, nyolcvanhárom alkalommal léphetett pályára a válogatott csapat védőjeként. Arankát kétszer is megválasztották az év játékosának. Pályafutása során versenyzett a Szt. László Kórház csapatában, a Remova csapatában és az FC Femina klubban. Bár már visszavonult, továbbra is szeretne a sport közelében maradni, ezért folyamatosan képzi magát, legutóbb az UEFA tanfolyamát végezte el.

(A storytv-t, akárcsak az FN.hu-t a Sanoma Budapest Zrt. üzemelteti)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik