Élet-Stílus

William Hill: tuti a liverpooli győzelem

Az Angliában legnépszerűbb William Hill fogadóiroda esélylatolgatásai alapján a magyar bajnok szinte biztosan vereséget szenved története első BL-mérkőzésén.

A legkisebb pénzt a Liverpool 2-0-s sikere jelentené (azaz a tekintélyes William Hill fogadóiroda ezt az eredményt tartja a legvalószínűbbnek), ez esetben 9:2-höz az odds, az 1-0-s angol sikert 8:1-hez, a 3-0-t pedig 11:2-höz adják.

A legnagyobb meglepetést egy 4-2-es liverpooli vagy debreceni győzelem jelentené a fogadóiroda szerint, előbbit 66-szoros, utóbbit pedig kereken 100-szoros szorzóval lehet megtenni.

Az első gól megszerzésére a spanyol Fernando Torrest tartják a leginkább esélyesnek (11:4), mögötte Steven Gerrard (7:2) és a holland Dirk Kuyt (5:1) következik a liverpooliaknál.

Az látszik, hogy az angolok nem nagyon térképezték fel a magyar bajnok DVSC-TEVA gárdáját, hiszen szerintük a sérüléssel bajlódó, és a mérkőzést valószínűleg kihagyó Rudolf Gergelynek van a legnagyobb sansza a gólszerzésre (16:1).

Igaz, ennél még nagyobb meglepetést okozna, ha Dombi Tibor találna a kapuba, mivel a korábbi válogatott középpályás eltiltás miatt biztosan nem lép pályára szerda este az Anfield Roadon, mindezek ellenére a neve ott van a fogadólapokon…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik