Élet-Stílus

Radulovics visszatért

Újra kézilabdázik Radulovics Bojana, a világ legjobbjának kétszer is megválasztott átlövő. Az olimpiai és vb-ezüstérmes klasszis a dunaújvárosiakkal gyakorol.

„Fiammal visszaköltöztünk Győrből Dunaújvárosba, és a sérülésem már a múlté. Lefogytam kilenc kilót, és megint várom az edzéseket. Megpróbálok segíteni a nehéz körülmények között szereplő klubomnak” – nyilatkozta az MTI-nek a 2000-ben olimpiai, 2003-ban pedig világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó.

A 36 éves játékos kedden délelőtt erőnléti edzésen vett részt a Dunaújvárosnál, és délután lesz hosszú idő után az első labdás tréningje. „Azt még nem tudom, mikor játszom mérkőzésen. Kérdés, hogy a karom mennyire bárja majd a terhelést.”
Radulovics újra kézilabdázik (MTI)

Radulovics újra kézilabdázik (MTI)

Radulovics a Dunaferr csapatával 1998-ban EHF Kupát, 1999-ben pedig BL-t, valamint európai Szuperkupát nyert. A csapattal négyszeres bajnok és ötszörös Magyar Kupa-győztes.

A mostani gárdába többen is visszatértek a régi játékosok közül. Radulovics Bojana előtt Ferling Bernadett, Balogh Bea, Gáspár Gabriella, valamint Nagy Ivett csatlakozott az dunaújvárosi kézilabdacsapathoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik