Élet-Stílus

Eduardót két BL-mérkőzésre eltiltották – videó

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága két mérkőzésre eltiltotta Eduardo da Silvát, amiért az Arsenal horvát támadója „félrevezette a játékvezetőt" a Celtic elleni Bajnokok Ligája-selejtező visszavágóján.

Az illetékes testület a televíziós felvételek alapján büntette meg Eduardót, mivel az Arsenal vezető gólja előtt a tizenhatoson belül feldobta magát. A megítélt büntetőt aztán értékesítette, ezzel vezetést szerezett a csapatának, amely végül 3-1-re nyert, és így kettős győzelemmel bejutott a csoportkörbe.

Műesés, gólok

A horvát válogatott támadnak ki kell hagynia a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek első két fordulóját, szeptember 16-án a belga Standard Liege, szeptember 29-én pedig a görög Olimpiakosz Pireusz elleni találkozón nem léphet pályára.

Az Arsenal a következő három napban fellebbezhet.

Jegyek a Loki mérkőzéseire

Várhatóan jövő héten megkezdődik a belépők árusítása a Debrecen labdarúgócsapatának mindhárom hazai Bajnokok Ligája-mérkőzésére a hajdúsági városban és Budapesten.

A klub hivatalos honlapja kedden Képíró János biztonsági igazgatót idézve közölte, hogy a három találkozóra jövő héttől kaphatók jegyek, de a pontos helyszínekről és időpontról később ígért tájékoztatást. Az viszont már korábban ismert volt, hogy a Lyon és a Fiorentina elleni találkozókra 1500 és 5500 forint között, míg a Liverpool ellen 2500 és 7500 forint között lehet jegyet váltani az addigra már 42 ezer férőhelyes Puskás Ferenc Stadionba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik