Élet-Stílus

FTC: nincs pénz Bori szerződtetésére

Bori Gáborral, az MTK játékosával erősített volna a Soproni Ligában szereplő Ferencváros, csakhogy a kölcsönadási díjon megbukott a klubváltás.

Berki Krisztián, az FTC Zrt. vezérigazgatója a klub honlapján elmondta, magyar labdarúgóval szerette volna megerősíteni a keretet, így került képbe Bori Gábor kölcsönvétele. A korábban az angol másodosztályú Leicester Cityben és az Újpestben is megfordult, egyszeres válogatott szélső hajlott is volna a váltásra, de az anyagiak miatt végül meghiúsult az „üzlet”.

„Érte kölcsönadási díjat is kellene fizetni, és az angol tulajdonosi kör jelenleg nem tud erre extra anyagi forrásokat biztosítani” – magyarázta Berki, hogy a 25 esztendős Bori miért is nem öltözik zöld-fehér mezbe.

Holott a Ferencvárosra ráfért volna az erősítés (az átigazolási időszak hétfő éjjel fejeződik be), hiszen a jó kezdés, a Zalaegerszeg kiütése után Bobby Davison csapata képtelen nyerni az NB I-ben, a legutóbbi öt mérkőzésén mindössze három pontot szerzett, de csak kapus, a máltai Justin Haber érkezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik