Élet-Stílus

Világszerte tánccal emlékeztek Jackóra

Emlék-táncversenyekkel és flashmobokkal ünnepelték világszerte a pop királyát, aki augusztus 29-én töltötte volna be 51. életévét.

Párizstól Moszkván át egészen Vietnámig az elhunyt énekesre zeneszámaival és közös tánccal emlékeztek. Michael Jackson születésnapját Budapesten is flashmobokkal ünnepelték: többek között a Blaha Lujza téren és a Deák Ferenc téren.

New Yorkban több ezer rajongó gyűlt össze helyi idő szerint szombat késő délután egy brooklyni parkban, hogy közösen ünnepeljék meg Michael Jackson 51. születésnapját. A Prospect Parkban megrendezett születésnapi parti házigazdája Spike Lee fekete bőrű filmrendező volt, aki 1996-ban két Jackson-videoklip elkészítésében is közreműködött. A szakadó eső ellenére rengetegen énekeltek és táncoltak a lemezlovasok által megszólaltatott egykori sikerdalokra a szabadtéri rendezvényen. Sokan utánozták a pop királyaként is emlegetett énekes jellegzetes mozdulatait, a tömegben pedig egyre másra tűntek fel a puha kalapot és fehér kesztyűt viselő Jackson-imitátorok.

Nézegessen fotókat a megemlékezésről! - KÉPGALÉRIA!

Nézegessen fotókat a megemlékezésről! – KÉPGALÉRIA!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik