Élet-Stílus

Vanczák súlyos sérülése

Vanczák Vilmos súlyosan megsérült, emiatt kihagyja az őszi vb-selejtezőket. A Celtic eladóként és vevőként is jeleskedett az átigazolási piacon. Rövid hírek.

„Az Espanyol legizgalmasabb igazolása 1964 óta” – ekképp tálalta a helyi sajtó a Celtic Glasgow-tól érkező japán szabadrúgás-specialista, Sunszuke Nakamura érkezését.

Januártól a Celticben játszik a dél-koreai Ki Szung-Jong. Az FC Szöul 20 éves légiósa ázsiai lapok szerint 2,1 millió fontba került.

A Bari megszerezte a Celtic középpályását, Massimo Donatit. A 28 éves játékos négy évre írt alá a pugliai egyesülethez. Donati korábban számos olasz együttesben megfordult már.

Vanczák kidőlt (MTI)

Vanczák kidőlt (MTI)

Súlyosan megsérült Vanczák Vilmos. A magyar válogatott védője a Fenerbahce-Sion Európa Liga-selejtezőn szenvedett súlyos mellkasi, illetve hasi sérüléseket. Vanczák nem játszhat a Svédország és Portugália elleni világbajnoki selejtezőkön.

Hivatalosan is elengedte a Real Madrid Wesley Sneijdert.
A 25 éves holland középpályás az Internazionaléhoz írt alá.

Sevcsenko szakít a Chelsea-vel

Hétfői estig, az átigazolási időszak végéig biztosan távozik a Chelsea-től Andrij Sevcsenko, mert a londoni klubnál nem lenne állandó helye a kezdő tizenegyben. „Andrij biztosan máshol fog futballozni az előttünk álló idényben” – jelentette be pénteken Carlo Ancelotti, a Chelsea olasz menedzsere.

Öt évre szerződtette a West Ham United Alessandro Diamantit, a Livorno csatárát. A 26 éves játékos az elmúlt idényben 37 meccsen 18 gólt lőtt, Serie A-tagsághoz segítve csapatát.

A másodosztályú Middlesbrough-ból a Premier League-ben szereplő Stoke Cityhez igazolt a német Robert Huth.

A Blackburntől az Aston Villához szerződött Stephen Warnock. A Liverpool korábbi védője négy évet vállalt új csapatánál.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik