Élet-Stílus

Újabb arab milliárdos a Premier League-ben

Dubai üzletember vásárolta meg a Portsmouth együttesét, aki néhány éven belül élcsapatot faragna a dél-angolokból. Az MLSZ meghosszabbította Koeman szerződését, a City próbajátékra hívott egy szerb fiatalt. A szerdai nap legfontosabb focihírei.

Az MLSZ 2011-ig meghosszabbította a magyar szövetségi kapitány, Erwin Koeman szerződését. A holland tréner azonban sikeres Eb-kvalifikáció esetén akár 2012-ig is a válogatott élén maradhat.

A Portsmouth új elnöke

A Portsmouth új elnöke

Teljes ellenőrzést szerzett a Portsmouth FC felett Sulaiman Al Fahim. A dubai üzletember nem csak a Pompey részvényeit vásárolta fel, de egyben a klub elnökének is megválasztották. Az arab milliárdos pár éven belül élcsapatot szeretne faragni a dél-angolokból.

A Serie A-újonc Bari egy évre kölcsönvette a Juventus spanyol középpályását, Iago Falqué-t. A 19 éves középpályást hazájában az új Fabregasként emlegetik.

Kölcsönjátékossal erősített az Udinese is, a Bianconerik a Sampdoria középpályását, Paolo Sammarcót szerződtették egy évre. A klub szezon végén megszerezheti a 26 éves labdarúgó játékjogának 50 százalékát is.

A Manchester City próbajátékra hívta a szerb Vojvodina 18 esztendős csatárát, Danijel Alekszicset. Az égszínkékek már két éve figyelték a tehetséges támadót.

Pascal Chimbonda másodszor is elhagyja a Tottenhamet, a klub ugyanis elfogadta a Blackburn kétmillió fontos ajánlatát a játékosért. A korábbi guadeloupei és francia válogatott januárban tért vissza a Spurs együtteséhez miután fél évet töltött a Sunderlandnél.

Hátproblémák miatt több hetet lesz kénytelen kihagyni Theo Walcott, az Arsenal csatára.

Felépült hét hónapja tartó térdsérüléséből Joe Cole. A Chelsea irányítója kedden már a csapat edzésén is részt vett.

Porcsérülést szenvedett a Hearts csatára, Calum Elliot. A játékos térdét a közeljövőben valószínűleg műteni kell, így László Csaba hosszú ideig nem számíthat a támadóra.

Az idei szezonban Ivan De la Pena viselheti az Espanyol csapatkapitányi karszalagját. A 33 éves korábbi Barcelona-játékos 2002 óta focizik a klubnál. A csapat korábbi kapitánya, Daniel Jarque augusztus 8-án hunyt el váratlanul Olaszországban.

A Soproni Liga 1. fordulójából elhalasztott mérkőzésen: Haladás-Ferencváros 0-0.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik