Élet-Stílus

“Álomgólok Budapesten” – a Debrecen a nemzetközi sajtóban

Óriási meglepetés, álomgólok, virtuális zászlókitűzés a BL mezsgyéjén - nemzetközi lapszemle a Debrecen BL-be való bejutásáról.

“Varga József gólja után már tisztán lehetett látni, hogy a dolgok a maguk útján mennek” – írja a Goal.com, hozzátéve: nemcsak az első gól volt csodálatos, hanem a második is. A sportújság történelmi győzelemként értékelte a Debrecen BL-be való bejutását.

A Debrecen álomgóljai címmel számolt be a kedd esti meccs eredményéről a Kicker.de. A német sportlap szerint a magyar csapat nagy meglepetést okozott azzal, hogy megverte a Levszkit.

“Debrecen büszke, hogy képviselheti Magyarországot – olvasható az UEFA honlapján megjelent beszámolóban, amelyben Herczeg András, a Debrecen klubmenedzserének a szavait is idézték: „Nagyon büszkék vagyunk, hogy a Ferencváros 1995-ös bejutása óta az első magyar csapatot kvalifikálhattuk a BL-be. Valamennyi mérkőzés csodálatos emlék lesz nekünk, különösen akkor, ha nagyszerű csapatokkal és nagyszerű játékosokkal focizhatunk”.

A BL-ben a Loki - KÉPGALÉRIA!

A BL-ben a Loki – KÉPGALÉRIA!

A cikk a Levszki egyik játékosát, a francia Cédric Bardont is idézte, aki a meccs után úgy értékelte a Debrecen játékát, hogy „Ilyen a foci!”. Szerinte nagyszerű lett volna bejutni a Levszkinek a BL-be, de most kénytelenek megelégedni az Európa-ligával.

A Debrecenről cikkez a Krone

A Debrecenről cikkez a Krone

Az osztrák Krone című újság egy cikkben említi a Debrecent és az FC Zürich csapatot, mint a keddi továbbjutókat. Érdekesség, hogy a lapnak a BL-eredményekről szóló cikkét a magyar csapatnak a mérkőzés utáni ünnepléséről készült fotóval illusztrálták.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik