Élet-Stílus

Tisza a Manchester United farmcsapatához igazolt

Tisza Tibor elhagyta az Újpestet, egy évig kölcsönben a belga másodosztályú bajnokságban szereplő Royal Antwerp csapatában folytatja pályafutását.

A Soproni Ligában szereplő Újpest FC és Tisza Tibor a szerződés meghosszabbításakor, egy évvel ezelőtt megállapodott arról, hogy amennyiben a klub megfelelő ajánlatot kap külföldről, amelyet a játékos is elfogad, akkor sor kerülhet a váltásra.

Nos, ez most megtörtént: a válogatott támadó búcsút int a Megyeri útnak, s egy évig kölcsönben a Royal Antwerpben futballozik. A klub ugyan csak a belga másodosztályban érdekelt, ugyanakkor partnere, ha úgy tetszik, „farmcsapata” az angol bajnok Manchester Unitednek. Ekképp például John O’Shea és Jonny Evans is játszott kölcsönben a piros-fehéreknél.

Tisza külföldre igazolt (MTI)

Tisza külföldre igazolt (MTI)

„Tisza Tibor személyében egy nagyon gólveszélyes távozott a keretből, ő volt a csapat egyik kulcsembere – nyilatkozta Willie McStay, az Újpest edzője a klub honlapján. Ehhez hozzátette: „Személy szerint én nem akartam, hogy távozzon a csapattól, mert értékes játékosnak tartom.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik