Élet-Stílus

Korábbi Chelsea-sztár Gera csapatában

Az angol élvonalban érdekelt, Gera Zoltán is soraiban tudó Fulham leigazolta Damien Duffot, a Premier League-ből kipottyant Newcastle ír válogatott szélsőjét.

A 30 éves ír labdarúgó hároméves szerződést kötött a Fulhammal, amely – helyi lapértesülések szerint – négymillió font körüli összeget adott érte a Newcastle Unitednek.

Az előző szezon végén az élvonalnak búcsút intett „szarkákat” sorra hagyják el a piacképes futballisták, korábban Michael Owen (Manchester United), Habib Beye (Aston Villa), valamint Sebastien Bassong (Tottenham) is új klubot keresett magának.

A Gera Zoltánt is soraiban tudó Fulham új szerzeménye 75 alkalommal szerepelt az ír válogatottban, pályafutása során a Blackburn Roversben és a Chelsea-ben is megfordult.

Duff 2003-ban 17 millió fontért igazolt a „kékekhez”, amely összeg akkor rekordnak számított a nyugat-londoni együttesnél.

„Több mint tíz éve ismerem Damient, a Blackburnnél az edzője voltam, így tisztában vagyok a képességeivel. Éppen ezért örülök, hogy újra együtt dolgozunk majd” – mondta Roy Hodgson, a Fulham edzője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik