Élet-Stílus

Chelsea: középpályás jött, csatár ment

A Premier League-ben szereplő Chelsea elpasszolta a perui Claudio Pizarrót Werder Bremenhez, viszont leigazolta a szerb Nemanja Maticsot a Kosicétől.

A perui Claudio Pizarro az előző szezont korábbi klubjánál, a Werdernél töltötte kölcsönben, és 26 mérkőzésen 17 gólig jutott a Német Kupa-győztes, UEFA-kupa-döntős csapatban.

Nyáron újra szerencsét próbált a Chelsea-nél, de Nicolas Anelka, Didier Drogba és Salomon Kalou mellett csak negyedik számú csatár lenne, ezért visszatér a brémai együtteshez, amely ezúttal végleg megvásárolja őt.

Pizzaro 2007-ben, ingyen igazolt londoni klubhoz, miután hat évet lehúzott a Bayernben, de nem tudott gyökeret verni a Chelsea-ben, melynek szerelésében csupán két gólt szerzett.

Nem csak eladóként, vevőként is jeleskedett a hét elején a Chelsea, amely négyéves szerződését kötött a szlovák MFK Kosice szerb válogatott labdarúgójával, Nemanja Maticcsal. Szigetországi lapértesülések szerint a 21 esztendős, tehetséges irányítóért 1,5 millió fontot fizetett a londoni együttes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik