Élet-Stílus

Felfüggesztették a Levszki védőjének játékjogát

A Loki BL-ellenfelének védőjét rövid időn belül másodszor kapták ittas vezetésen. A tulajdonos el akarta zavarni, de kapott még egy esélyt a marokkói Jusszef Rabeh.

Felfüggesztették a játékjogát Jusszef Rabehnek, a Levszki Szófia marokkói labdarúgójának, miután ittas vezetésért őrizetbe vették. Ezt a jövő szerdán a Debrecennel BL-selejtezőt játszó bolgár klub jelentette be vasárnap, hozzátéve, hogy 30 ezer eurós bírságot is kiszabott a futballistára.

A 24 esztendős védőt hat hónap alatt másodszor kapták ittas vezetésen a rendőrök, ráadásul jogosítvány sem volt nála, mert februárban balesetet okozott, s akkor egy évre bevonták a vezetői engedélyét.

“Először Ratko Dostanic vezetőedző és én is ki akartuk rúgni a csapatból, de Georgi Ivanov sportigazgató azt mondta, adjunk neki még egy esélyt” – reagált az esetre Todor Batkov, a Levszki tulajdonosa. – “Közel állunk a Bajnokok Ligája főtáblájához, de ahelyett, hogy erről beszélnénk, mindenféle ostoba ügyekkel kell foglalkoznunk.”

A bolgár alakulat jövő szerdán fogadja a Debrecent, a visszavágóra pedig augusztus 25-én, kedden kerül sor a Puskás-stadionban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik