Élet-Stílus

Szívbeteg a Hoffenheim csatára

Kapust igazolt az AC Milan, míg a Chelsea ismét kölcsönadta Michael Mancienne-t. Prince Tagoénak, a Hoffenheim csatárának gondjai vannak a szívével. Rövid hírek.

Szívproblémákat állapítottak meg Prince Tagoénál, a Hoffenheim játékosánál. A 22 esztendős ghánai csatár júniusban kötött hároméves szerződést a Bundesligában szereplő csapattal.

Az első forduló után menesztették a bolgár élvonalbeli Lokomotiv Plovdiv edzőjét. Ajan Szadakov végzetét a CSZKA Szófia ellen elszenvedett 5-0-s vereség okozta. A trénert a PFC Montanát az élvonalba vezető Ivan Marinov váltja.

Roma Milánóban folytatja

Roma Milánóban folytatja a pályafutását

Egy évvel fiatalabbra cserélte kapusát az AC Milan: miután közös megegyezéssel szerződést bontott Zeljko Kalaccsal, egy évre megszerezte az AS Monacótól Flavio Romát.

Ismét kölcsönadja a Chelsea Michael Mancienne-t a Wolverhampton Wanderersnek. A 21 éves védő a napokban négyéves szerződést kötött a Chelsea-vel, a most induló szezont viszont az élvonalba felkerült „farkasoknál” tölti.

Két nappal az új edző, Nunzio Zavettieri kinevezése után négy játékost is igazolt a lett bajnok Ventspils. Érkezett két argentin: a 19 éves Rubén Botta (középpályás) és a 22 esztendős Iván Nadal (védő) a Tigre, illetve a Huracán csapatából. Érkezett egy kapus, valamint egy csatár is: a fehérorosz Pavel Csesznovszki (Vitebszk) és a lett Edgars Gauracs (Ascoli). A Ventspils jövő szerdán a Zürichet fogadja a BL negyedik selejtezőkörben.

Leigazolta a Birmingham Gregory Vignalt. A 28 éves Southampton-védő egy évet vállalt a Premier League újoncánál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik