Élet-Stílus

Czink feladta a nyolcaddöntős mérkőzését

Czink Melinda 15 percet töltött a pályán a Cincinnatiben zajló női tenisztorna nyolcaddöntőjében, mivel feladta a dán Caroline Wozniacki elleni mérkőzését.

Az előző körben a volt világelső Ana Ivanovicsot búcsúztató magyar játékos 15 perc után jelezte, hogy nem bírja tovább folytatni a mérkőzést, így a nyolcaddikként rangsorolt ellenfele lényegében úgy jutott be a nyolc közé, hogy meg sem izzadt.

Wozniacki egyébként három gémet követően 3:0-ra vezetett a sérüléssel bajlódó Czinkkel szemben, miután kétszer is elvette a magyar ellenlábasa adogatójátékát. Az MTI információja szerint Czink Melinda hátizomsérülés miatt adta fel a mérkőzést.

Czinknek az első vizsgálatok szerint begörcsölt a háta, ezért izomlazítót kapott, majd különböző kezelések következnek, így három-négy napig semmiképpen sem léphet pályára várhatóan kihagyja a jövő héten esedékes torontói női tenisztornát.

Czink megsérült (MTI/EPA)

Czink megsérült (MTI/EPA)

Czink Melinda mellett a két Williams-lány is kiesett a kétmillió dollár összdíjazású tornán: Venust a Szávay Ágnest is búcsúztató olasz Flavia Pennetta, míg Serenát az osztrák Sybille Bammer győzte le.

Kim Clijsters viszont folytatta a menetelését, a több mint kétéves szünet után visszatérő belga sztár ezúttal a Roland Garros-győztes Szvetlana Kuznyecova lábára kötött útilaput.
Az egykori világelső a folytatásban is egy orosszal, jelesül a világranglista jelenlegi éllovasával, Dinara Szafinával találkozik.



Cincinnati, női torna, nyolcaddöntő:
Wozniacki (dán, 8.)-Czink Melinda 3:0 – feladta
Pennetta (olasz)-V. Williams (amerikai, 3.) 7:6, 6:4
Hantuchova (szlovák)-Zvonarjova (orosz, 7.) 7:6, 0:6, 7:6 Szafina (orosz, 1.)-Peng Suaj (kínai) 6:3, 6:4
Bammer (osztrák)-S. Williams (amerikai, 2.) 7:5, 6:4
Gyementyijeva (orosz, 4.)-Cirstea (román) 6:4, 6:4
Jankovics (szerb, 5.)-Azarenka (fehérorosz, 9.) 7:5, 7:6
Clijsters (belga)-Kuznyecova (orosz) 6:4, 4:6, 6:2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik