Élet-Stílus

Lesérült Steven Gerrard

Szerződést hosszabbított Németh Krisztián egyik legnagyobb riválisa a Liverpoolnál. A vörösök csapatkapitánya, Steven Gerrard sérülés miatt kénytelen kihagyni az angolok szerda esti barátságos meccsét. Támadót vett a Hannover. Rövid hírek.

Ágyéksérülést szenvedett Steven Gerrard, a Liverpool középpályása ezért nem lép pályára a szerdai Hollandia-Anglia barátságos válogatott mérkőzésen.

Nem lesz ott szerdán hazája válogatottjában Thierry Henry sem, a francia csatár achilles-sérülésre hivatkozva mondta le a Feröer-szigetek elleni vb-selejtezőt.

A Dinamo Kijev 2,2 millió euróért megvásárolta a Cruzeiro 24 éves bekkjét,Gerson Magraót. A brazilé hátvéd öt évre írt alá az ukrán csapatnál.

A CSZKA Moszkvában focizik tovább a Betis chilei szélsője, Mark González. Az egykori liverpooli támadóért 8,5 millió eurót fizettek az oroszok.

Oroszországban folytatja González (MTI/EPA)

Oroszországban folytatja González (MTI/EPA)

A Hannoverhez igazolt a Rosenborg elefántcsontparti csatára, Konan-Ya. A 25 éves támadó 2012-ig írt alá a klubnál. A németek az ágyéksérüléssel bajlódó Jan Schlaudraffot pótolták a válogatott csatárral, aki 41 meccsen 27 gólig jutott korábbi csapatában.

Hároméves, új szerződést kapott a Liverpool fiatal spanyol játékosa, Daniel Pacheco. A mindössze 18 esztendős csatár két éve került a Vörösökhöz, a Barcelona akadémiájáról. Pacheco az elmúlt két évben rendszeres tagja volt a Liverpool második csapatának.

A spanyol másodosztályba frissen feljutó Cartagena együtteséhez igazolt az egykori Arsenal-védő, Pascal Cygan. A francia játékos egy évre kötelezte el magát az újoncnál. Cygan szerződése 2009-ben lejárt a Villarrealnál, így a Cartagenának nem kellett fizetnie a rutinos védőért.

A spanyol AS információ szerint a Racing Santander megegyezett az Atlético Madrid középpályásával, Luis Garciával. A korábbi Livepool-játékos kétéves szerződést készül aláírni a klubbal, miután átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon.

Felbontotta szerződését az Umbróval a Lyon. A klub vezetősége azután döntött a szakítás mellett, hogy az angol illetőségű sportszergyártó céget felvásárolta Nike. A klub honlapja szerint a Lyon mezét az elkövetkező 10 évben az Adidas szállítja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik