Élet-Stílus

A Real állítja: Ronaldo nem új influenzás

A Real Madrid kedd délután közleményben cáfolta, hogy a nyáron rekordösszegért szerződtetett Cristiano Ronaldo a csapat amerikai túráján elkapta az új influenzát.

A Real kedden jelentette be, hogy a nyáron 94 millió eurós rekordösszegért megszerzett futballista a csapat amerikai túráján megbetegedett, s jelenleg orvosi kezelés alatt áll.

A királyi klub ugyanakkor határozottan cáfolja azokat a híreszteléseket, miszerint az aranylabdás támadó a H1N1-vírustól fertőződött meg az Egyesült Államokban.

„A játékos ‘közönséges’ influenzától betegedett meg, gyógyszeres kezelést kap, s az otthonában pihen” – tudatta közleményében a Real Madrid.

Ronaldo betegsége miatt kihagyja a válogatottja Liechtenstein elleni, szerdai tesztmérkőzését. A portugálok dühösek a Real Madridra, szerintük a spanyol klub „későn és nem egyértelműen” értesítette Ronaldo betegségéről a portugál szövetséget.

Gilberto Madail elnök kijelentette: „A Real nem járt el korrekten, éppen ezért kivizsgáljuk a helyzetet. Remélhetőleg, legközelebb Cristiano Ronaldo nagy kedvvel csatlakozik a válogatotthoz.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik