Élet-Stílus

Luca Toni Angliába tart?

Luca Toni feltehetőleg távozik a Bayern Münchentől, és kérőben sincsen hiány: a West Ham United mellett a Tottenham is leigazolná a világbajnok olasz csatárt.

A jól értesültek szerint Luca Toni otthagyja a Bayern Münchent, miután a bajor együttes új vezetőedzője, a holland Louis van Gaal a jövőben nem éppen rá építi a csapat támadójátékát.

Az olasz csatárt Angliába csábítják, a West Ham United – amelynek kispadján Toni honfitársa, Gianfranco Zola ül – mellett olasz lapértesülések szerint a Tottenham Hotspur is beszáll a világbajnok labdarúgó kegyeiért folytatott harcba.

Más kérdés, hogy a Spursnek valóban szüksége van-e Tonira, hiszen a keretében több „neves” csatár is van: a nyáron megszerzett Peter Crouch mellett Robbie Keane, Jermain Defoe és Roman Pavjlucsenko vár bevetésre a White Hart Lane-en.

Egyébként egyelőre sem a West Ham, sem pedig a Tottenham nem erősítette meg, hogy kész leigazolni Tonit, aki 2007-ben igazolt a Bayern Münchenhez, amellyel tavaly duplázott: bajnok és Német Kupa-győztes lett.

Az előző szezonban azonban a csapatával együtt ő is haloványabban teljesített. Két szezon alatt összesen 81 meccsen 57 gólt szerzett a bajor együttes szerelésében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik