Élet-Stílus

A Cagliari világbajnokot igazolt

Az Inter egy évre kölcsönvette a Twente osztrák válogatott csatárát, Marko Arnautovicot. A bosnyák származású 20 éves játékos a tavalyi szezonban 28 meccsen 12 gólt szerzett az Eredivisie-ben. Rövid futballhírek.

Carlo Ancelotti kijelenette, hogy a Chelsea nem tervez újabb igazolásokat a nyáron. A londoniak idei szerzeményei: Jurij Zsirkov, Daniel Sturridge és Ross Turnbull.

A Portsmouth leigazolta – a tavaly már visszavonult – Antti Niemit. A 37 éves finn kapus egy évre írt alá a Pompeyhoz. Gareth Southgate nem ragaszkodik Afonso Alveshez, akit a katari el-Ahli csapata szeretne leigazolni.

A 28 éves brazil csatár 2008-ban érkezett a Middlesbrough-hoz, ahol 42 mérkőzésen mindössze 10 gólt szerzett.

Előző klubjában, a Heerenveennél jobban ment neki a játék. Hollandiában 39 meccsen 45-ször talált az ellenfelek kapujába, egy Heracles elleni bajnoki meccsen pedig 7 gólt szerzett.

A Catania leigazolta Adrián Ricchiutit a Riminitől. A 31 éves argentin támadó középpályás 1994-ben igazolt Olaszországba a Ternana csapatához, de hét évet a Rimininél töltött (2002-2009), ahol 278 bajnoki meccsen 54 gólt szerzett.

Simone Barone (kép) személyében a Cagliari világbajnokot igazolt. A 31 éves középpályás három éves szerződést kötött a szardíniai klubbal.

A Steaua Bukarest megszerezte Cristian Tanasét az Arges Pitestitől. A 22 éves középpályás öt évre írt alá a fővárosiakhoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik