Élet-Stílus

Sérülés sújtja az Arsenalt, a Barcát és a Bayernt

Megsérült Tomas Rosicky, Rafael Marquez és Martin Demichelis is, a Chelsea ismét kölcsön ad. Rövid futballhírek.

Tomas Rosicky, az Arsenal középpályása meghúzta a térdszalagját. A cseh irányítóra a csapat orvosai szerint hat hét pihenő vár. A Barcelona mexikói védője, Rafael Marquez vádlisérülést szenvedett. A 30 éves játékos előreláthatólag két hétig nem játszhat.

Martin Demichelis jobb lábában elszakadt egy szalag, a Bayern München játékosára így legalább hathetes kényszerpihenő vár. Két nappal az új Bundesliga-szezon rajtja előtt a Hertha leigazolta a Trelleborgs középhátvédjét, Rasmus Bengtssont. Az U21-es válogatott svéd három idényre írt alá.

Közös megegyezéssel szerződést bontott mexikói csatárával, Omar Bravóval a Deportivo La Coruna. A Premier League újonca, a Burnley kölcsönvette az ecuadori Independiente középpályását, Fernando Guerrerót.

A Real Madrid és a Milan megegyezett Klaas-Jan Huntelaar klubváltásáról. A holland 2013-ig ír alá Milánóban.A Cagliari megszerezte a másodosztályba kiesett Torino középpályását, Simone Baronét. A 31 éves játékos 2012-ig marad a szárdoknál. A Parma és a Palermo korábbi futballistája 16-szor szerepelt az olasz válogatottban.

A Catania lecsapott a Rimini irányítójára. A 31 éves Adrián Ricchiuti, akivel a Serie C2-ből a Serie B-be jutott a Rimini, három évre szerződött Szicíliába.

A Chelsea a szezon végéig kölcsönadta 20 éves szélsőjét, Scott Sinclairt a Wigan Athleticnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik