Élet-Stílus

Durván sértegették Jirí Menzelt

A 71 éves cseh filmrendező stábjával egy dubrovniki étterem előtt forgatott, de a vendéglős ezt nehezményezte. Leginkább azt nehezményezte, hogy a kamera miatt senki sem látja a reklámtábláját. A rendező egy kis lökdösődéssel és káromkodással megúszta.

A Horvátországban is igen népszerű Menzel egy rövid jelenetet akart rögzíteni Dubrovnikban, de ez nem tetszett egy ottani étterem tulajdonosnak. A férfi azért akadt ki mert az egyik járdán felállított kamera eltakarta azt a reklámtáblát, amely a napi menüt és a speciális ajánlatokat tartalmazta.

A Jutarnji List című horvát lap szerint a vendéglős a kamerák beállítása közben durván sértegetni kezdte a filmeseket, s elengedte a füle mellett Menzel magyarázatait, hogy mindössze néhány percről van szó.

“A tulajdonos láthatóan ideges volt és kissé hisztérikusan reagált. A pincérek belekötöttek az operatőrökbe, lökdösni kezdték őket, míg engem egyszerűen csak félrenyomtak” – mondta Menzel. “Máskülönben semmiség volt az egész” – összegezte véleményét a filmes.

Az incidens során senki sem sérült meg. A helyi rendőrség semmiféle értesítést nem kapott az ügyben, így eljárás sem indult.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik