Élet-Stílus

Kirúgták a Real Madrid védőjét

A Real Madrid kedden felbontotta Michel Salgado szerződését: a válogatott védő tíz éve játszott a fővárosi elitcsapatban. A spanyol együttes újabb nagyágyút igazolt. Rövid focihírek.

A Real Madrid 30 millió fontért leigazolta Xabi Alonsót, a Liverpool középpályását. A klub emellett tíz év után szabadlistára tette a csapat jobbhátvédjét, Michel Salgadót. A 33 éves futballista szerződése csak jövő júniusban járt volna le.

A Blackburn megszerezte Franco Di Santót a Chelsea-től és Nikola Kalinicet a Hajduk Splittől.

A Le Mans csapatához igazolt Joao Paulo Andrade, a Porto védője. A játékos az előző idényt a bukaresti Rapidnál töltötte kölcsönben.

Hosszas huzavona után a Pool elengedte Xabi Alonsót (MTI/EPA)

Hosszas huzavona után a Pool elengedte Xabi Alonsót (MTI/EPA)

Az Inter 40 millió forintot fizet az MTK-nak, mivel Filkor Attila szerződtetésekor a magyar klub nem kapta meg a neki járó összeget a nevelési költségekért. A kártérítést a Nemzetközi Sportdöntőbíróság szabta ki az Internazionaléra.

A Kolumbiai Labdarúgó Szövetség döntése szerint bajnoki mérkőzéseken a vendégszurkolók a jövőben nem vihetnek a stadionokba olyan tárgyakat, amelyek kedvenc csapatukra utalnak.

A BL-selejtezők harmadik fordulójának visszavágóján a Maccabi Haifa 0-3-ról fordított 4-3-ra, és ezzel továbbjutott a kazah Aktobe ellen. A play offba került az Anderlecht, a Sporting, a Panathinaikosz és a Salzburg is.

A Magyar Ligakupában a Fradi 4-0-ra verte a Nyíregyházát, a zöld-fehérekhez visszatért Rósa Dénes 15 perc alatt szerzett mesterhármast.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik