Élet-Stílus

Massa: visszatérek

Felipe Massa, a Ferrari brazil pilótája, aki múlt szombaton szenvedett súlyos balesetet a Magyar Nagydíj időmérőjén, azt nyilatkozta vasárnap, hogy óriási szerencséje volt és visszatér a Forma-1-be.

“Tudom, hogy nagyon nagy szerencsém volt, hogy életben maradtam – mondta Massa a News of the World című lapnak. – Semmire sem emlékszem a balesetből, de visszatérek, újra versenyezni fogok.”

A brazil pilóta elmondta, hogy amikor felébredt az operáció után, nem tudta milyen nap van, mi történt és hol van. “Az én futamom lehetett volna; amikor magamhoz tértem és elmesélték, hogy Lewis (Hamilton) győzött és Kimi (Räikkönen) lett a második, egyszerűen nem hittem el” – tette hozzá.

Massa édesapja és testvére a kórház előtt (MTI)

Massa édesapja és testvére a kórház előtt (MTI)

A versenyzőt – akit jelenleg még Budapesten ápolnak – hétfőn magángéppel szállítják Sao Paulóba.

A tavalyi vébémásodik Massát múlt szombaton az előtte haladó honfitársa, Rubens Barrichello autójáról leszakadt acélrugó fejen találta, s ezután 190 km/órás sebességgel a gumifalnak csapódott. Koponyatöréssel szállították kórházba, ahol megoperálták. Szerdán hagyhatta el az intenzív osztályt.

A Ferrari szerdán jelentette be, hogy Massát az idei, hátralévő versenyeken a hétszeres világbajnok Michael Schumacher helyettesíti. A három éve visszavonult német szupersztár szombaton meglátogatta a kórházban a lábadozó pilótát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik