Élet-Stílus

Nigériai csatárral erősített a német bajnok

Diego Forlán meghosszabbította a szerződését az Atlético Madriddal, Obafemi Martins viszont váltott: a német bajnok Wolfsburghoz szerződött. Rövid hírek.

Elhunyt Robson és Kurnyenin

Életének hetvenhatodik évében pénteken elhunyt Sir Bobby Robson, az angolok legendás edzője. Az egykori szövetségi kapitány negyedszer már nem tudta legyőzni a rákot.

54 éves korában elhunyt Jurij Kurnyenin, a fehérorosz válogatott egykori szövetségi kapitánya. Kurnyenin egy hónappal ezelőtt még az U21-es Európa-bajnokságon nyolcadöntőig jutó beloruszok csapatát irányította.

Forlán marad, Martins váltott

Két évvel meghosszabbította szerződését Diego Forlán. Az Atlético Madrid aranycipős csatára – aki korábban a Manchester Unitedben is megfordult – 2013-ig marad a fővárosi csapatnál.

Steve Finnant egy évre kölcsönvette, Aaron Mokoenát pedig hároméves szerződéssel megvásárolta a Portsmouth. Finnan az Espanyoltól, Mokoena a Blackburntől érkezett a Pompeyhoz.

Martins a Bundesligában folytatja (MTI/EPA)

Martins a Bundesligában folytatja (MTI/EPA)

Obafemi Martins négyéves szerződést kötött a német bajnok Wolfsburg együttesével. A 24 éves, az Interben is megfordult nigériai csatár korábban három idényt töltött a Newcastle-nél.

A Genoa 4,5 millió eurót fizetett a Real Zaragozának Alberto Zapaterért. A 24 éves spanyol védő négyéves szerződést kötött az olasz klubbal.

A Premier League-ből kiesett Middlesbrough kölcsönadta egyiptomi csatárát, Midót. A játékos Zamalekben folytatja.

A labdarúgó Német Kupa első fordulójában a bajnoki címvédő Wolfsburg 4-1-re verte a Wehent, míg a Mainz – Lőw Zsolttal a fedélzeten – kiesett, miután 2-1-re kikapott a Lübecktől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik