Élet-Stílus

Ronaldo kidőlt, Heinze klubot vált

Ronaldo kéztörése miatt legalább öt hétig nem futballozhat, Christian Panucci és Gabriel Heinze pedig új csapatban folytatja a pályafutását. Rövid futballhírek.

Elad a Manchester City és a Real

A Parma egy évre kölcsönvette a bolgár válogatott Valerij Bozsinovot a Manchester Cityből. A kék-sárgák megszerezték továbbá a Roma veterán védőjét, Christian Panuccit is. A 36 éves labdarúgó korábban olyan nagy klubokban játszott, mint az AC Milan, a Real Madrid, az Internazionale vagy a Chelsea.

A Galatasarayban folytatja pályafutását Elano, a City brazil középpályása. A 28 éves irányító 2013-ig szóló szerződést kötött a török klubbal, amely a 8 millió fontot fizetett érte.

Bár szerződése 2011-ig szólt, elhagyja a Realt Gabriel Heinze. Az argentin válogatott védője a Marseille-hez írt alá három évre.

Ronaldo a kezét törte (MTI/EPA)

Ronaldo a kezét törte (MTI/EPA)

Műtő

Várhatóan januárig nem játszhat az olasz élvonalban szereplő Udinese középpályása, Christian Obodo. A 25 esztendős nigériai labdarúgó jobb térdét megműtötték, szalagproblémák miatt.

Eltörte kulcscsontját Lucho González, a Marseille frissen igazolt argentin irányítója. A 28 éves középpályás legalább hat hétig nem játszhat. A francia együttes júniusban nem kevesebb mint 18 millió euróért vásárolta meg Gonzálezt az FC Portótól.

Kezét törte Ronaldo, a Corinthians kétszeres aranylabdás csatára. A világbajnok játékost megműtötték, legkorábban öt hét múlva léphet ismét pályára. A 32 éves brazil jó formában volt, 9 mérkőzésen 6 gólt lőtt idén a brazil bajnokságban.

Andrew Drivernek a sarka fáj, a Hearts szélsője kihagyja csapata Európa Liga selejtezőit augusztus 20-án és 27-én. László Csaba feje csatára, Calum Elliot miatt is fájhat, akinek szintén a sarka gyulladt be, ezért hosszú kihagyás elé néz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik