Élet-Stílus

Massa éhes, de semmire sem emlékszik

„Felipe először mondta, hogy éhes, és szeretne enni valamit – mondta a globo.com nevű brazil hírportálnak a versenyző mellett tartózkodó édesapja, aki sajnálattal hozzátette, hogy fia „egyelőre nem vehet magához szilárd táplálékot.”

Luis Antonio Massa elárulta, hogy fia sem a hungaroringi futamra, sem a balesetre nem emlékszik, és hogy akár már csütörtökön átszállíthatják egy párizsi magánklinikára.

Azt, hogy azután Sao Pauló-i otthonában vagy monte-carlói lakhelyén folytatja-e a lábadozást a Magyar Nagydíj időmérőjén súlyos sérülést szenvedett pilóta, még nem döntötték el.

Már jobban van (MTI/EPA)

Már jobban van (MTI/EPA)

A tavalyi világbajnokságot második helyen záró pilótát szombaton az előtte haladó Rubens Barrichello autójáról leszakadt acélrugó fejen találta, s ezután 190 kilométer/órás sebességgel a gumifalnak csapódott. Koponyatöréssel szállították be az Állami Egészségügyi Központ Pap Károly utcai intézményének intenzív osztályára, ahol megoperálták.

Massa tudja a végtagjait mozgatni, hétfőn levették a lélegeztetőgépről, és rendszeresen kommunikál a családtagjaival, akik vasárnap érkeztek a magyar fővárosba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik