Élet-Stílus

Brazil csatárok lepik el Európát

Dél-Amerikai támadó érkezett Barcelonába, a Benficába és Tiraspolba is. Az Inter francia középpályása lesérült a Chelsea elleni barátságos meccsen. Rövid focihírek.

Három brazil és egy dán

A Barcelona csütörtök délután 14 millió euróért megvásárolta a Palmeiras gólkirályára, Keirrisont.

Brazil csatárt igazolt a Benfica is, méghozzá Weldon Andradét a Sport Club do Reciféből. A 28 esztendős játékos a 2007/08-as szezonban a Belenensesnél már dolgozott együtt a Benfica jelenlegi trénerével, Jorge Jesusszal.

Keirrison (j) Eto'o helyére érkezett? (MTI/EPA)

Keirrison (j) Eto’o helyére érkezett? (MTI/EPA)

Brazil csatárt igazolt a Sheriff Tiraspol is. A BL-selejtezőben harcoló moldáv együttes a szlovák Spartak Trnavától szerezte meg Jymmy Dougllas Françát. A Sheriff reményei szerint França játszhat már a jövő heti, Slavia Praha elleni selejtezőn.

Véglesessé vált, hogy a holland bajnok AZ Alkmaar két évre megszerzi a Chelsea tartalékcsapatával készülő Morten Nielsent. A 19 éves játékos az elmúlt idényt kölcsönben a svéd Landskrona BolS-nál töltötte.

Sérülések

Az NK Maribor elleni Bajnokok Ligája-selejtező mindkét felvonását kihagyja a svájci bajnok FC Zürich középpályása, Almen Abdi. A 22 éves játékos izomszakadást szenvedett, így a védő Daniel Stucki mellé került a sérültek listáján.

A Chelsea elleni felkészülési mérkőzésen megsérült az Inter veterán védekező-középpályása, Patrick Vieira lábujja. A testrészt műteni kell.

A nap visszatérése

Tíz év kihagyás után, 46 évesen visszatér az América de Cali együtteséhez Anthony de Avila, a kilencvenes évek legendás kolumbiai csatára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik