Élet-Stílus

Az Inter Cassanóval kokettál

Ha véglegesítik Zlatan Ibrahimovic barcelonai szerződését, az Inter a távozó svédért kapott pénzből megpróbálja megszerezni a genovai Antonio Cassanót.

A spanyol és az olasz lapok által mintegy 35-48 (a legkisebb summát a Marca, a legnagyobbat a Sky Sport Italia tippeli) millióra taksált Ibrahimovic-üzletből befolyó pénzből a milánói klub megveheti a Sampdoria válogatott támadóját – a summa mellett a kameruni Samuel Eto’o és kölcsönben a fehérorosz Alekszandr Hleb is a San Siróba kerülhet.

Mivel a genovai egyesület igényt tartana az Internél parkoló-pályára került brazil Amantino Mancinire, a Tuttosport úgy értesült, a fekete-kék klub tárgyalásokat kezdeményezett a ’Doriával.

A sportnapilap úgy tudja, a lombardok 10 millió eurót és Mancinit adnák Cassanóért cserébe, s a torinói lap értesülését erősíti, hogy Beppe Marotta, a kikötővárosiak sportigazgatója elismerte, optimális ajánlatért elengedik a Roma és a Real Madrid egykori játékosát.

Cassanót tárt karokkal várnák a San Siróban (Ansa)

Cassanót tárt karokkal várnák a San Siróban (Ansa)

Az Internek valószínűleg emelnie kell Cassano jelenlegi 2.4 milliós fizetését, ám mindez aligha jelenthet problémát, hisz Ibrahimovic távozásával évi 12 milliót takarít meg a milánói kassza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik