Élet-Stílus

Szenegáli csatár a MU-nál, Del Piero torinói marad

A norvég bajnokságból igazolt támadót a Manchester United, Alessandro Del Piero két évet hosszabbított a Juventusszal. Rövid hírek.

Igazolások

A Manchester United leigazolta Mame Biram Dioufot, a Molde FK 21 éves csatárát. A 62 norvég bajnokin 28 gólt vágó szenegáli januárban költözhet az Old Traffordra.

László Csaba ingyen szerezte meg David Witteveent a Hearts számára, a Salzburg 24 éves csatárának ugyanis lejárt a szerződése. “Jó alkatú, erős, jól lő” – jellemezte a magyar tréner a támadót.

Védővel erősített a Cagliari. A Milan-nevelés Lino Marzorati a Serie B-s Empoliból igazol szardíniára, cserébe egy középpályást, Marco Mancosut egy évre kölcsönadják a szárdok a toszkán csapatnak.

A Celtic egy évre kölcsönvette a Nancy kameruni válogatott középpályását, N’Guemót. A 23 éves játékos hétszer ölthette magára hazája mezét.

Két évre Angliába szerződött a skót válogatott korábbi csapatkapitánya, Barry Ferguson. A Premier League-újonc Birmingham City 1,1 millió eurót fizetett a Rangersnek. Ferguson Birminghamben ismét együtt dolgozhat korábbi edzőjével, Alex McLeish-sel.

Szvetoszlav Todorov több mint nyolcévi angliai játék után visszatér Bulgáriába. A korábbi West Ham, Portsmouth, Wigan és Charlton támadót az a Litex Lovecs igazolta le, mellyel 1998-ban és 1999-ben bajnokságot nyert.

Alessandro Del Piero 2011-ig meghosszabbította szerződését a Juventusszal. A világbajnok csatár 1993 óta erősíti a Zebrákat, mellyel a Bajnokok Ligáját is megnyerte korábban.

Kórház, kispad

A Szpartak Moszkva a félúton járó orosz bajnoki idény hátralévő részére elvesztette Ivan Szaenkót. A válogatott szélső bal térde súlyosan megsérült az FC Rosztov elleni múlt hétvégi bajnokin.

A Paris SG és a Lyon korábbi edzőjét, Paul Le Guent nevezték ki a kameruni válogatott szövetségi kapitányi posztjára. A 45 éves tréner fél évre írt alá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik