Élet-Stílus

Lucescu infarktust kapott, Romariót kiengedték

Az UEFA-kupa-győztes Sahtar Doneck edzője, Mircea Lucescu infarktust kapott. Brazilokkal erősítettek az olasz klubok; Romariót kiengedték az előzetesből. Rövid hírek.

Milan Mišun, a Celtic védője térdszalagsérülés miatt hónapokra kidőlt a sorból.

Transzfer

Az Interhez igazolt Lúcio, a Bayern München védője. A brazil válogatott játékosra öt müncheni szezon után három milánói év vár. Véglegessé vált, hogy Felipe Melo a Juventushoz szerződik. Az Öreg Hölgy 20,5 millió eurót és egy szélsőt, Marco Marchionnit ad a brazil válogatott középpályásért a Fiorentinának.

A Siena egy évre kölcsönvette Albin Ekdalt a Juventusból. A 19 éves svéd az előző idényben háromszor játszott csereként a Bianconerinél. Cristiano Lucarelli két év után visszatér Livornóba. A csatár a Parmát hagyja ott, ahol együtt játszott öccsével, Alessandróval.

Az Aston Villa 14 millió euróért megszerezte a Middlesbrough angol válogatott játékosát, Stewart Downingot. Amerikai csatárral erősít a Sochaux. A francia egyesület a svéd Hammarbyból négy évre igazolta le Charlie Daviest.

Infarktus, előzetes

Szívinfarktust kapott Mircea Lucescu, a Sahtar Donyeck edzője. A 64 éves román tréner együttese ausztráliai edzőtáborában lett rosszul.

Az ukrán csapattal idén májusban az utolsó UEFA-kupát megnyerő edző állapota stabil.

Ismét csak egy éjszakát töltött előzetesben Romario. Az 1994-ben világbajnoki címet szerző brazil válogatott csatárt első felesége jelentette fel, amiért nem fizette a gyerektartást. Romariót 2004-ben ugyanezért már őrizetbe vették egy éjszakára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik