Élet-Stílus

Inter-hátvéd a Barcában, Real-csatár Valladolidban

Darron Gibson, a Manchester United 22 éves középpályása három évvel meghosszabbította szerződését. Az ötszörös ír válogatott játékos az előző idényben három bajnokin és két BL-meccsen játszott.

A Fulham elfogadta a Hull City 5 millió fontos ajánlatát Bobby Zamoráért. A 28 éves támadó tavaly 4,8 millió fontért igazolt a londoniakhoz, de csupán négy gólt tudott lőni a szezonban. A Hull City a jövő héten kezdheti meg a tárgyalásokat a játékossal.

A Barcelona hivatalosan is megerősítette, hogy 4,5 millió euróért megszerezte az Inter brazil hátvédéjét, Maxwellt. A Real Valladolid 3 millió eurót fizetett a Real Madridnak Alberto Buenóért. A 21 éves támadó öt évre szerződött a José Zorrillába. Bueno a Valladolid idei hatodik új igazolása.

Szerződést bontott az Osasuna Santiago Ezquerróval. A pamplonai klub egyelőre nem hozta nyilvánosságra miért szakított az egykori Barca-támadóval. Ezquerro tavaly nyáron igazolt az Osasunához, de mindössze kilenc bajnokin kapott szerepet.

Solari Mexikóban folytatja

A mexikói Atlante együttesében focizik tovább az egykori Real Madrid és Inter-középpályás, Santiago Solari. Az argentin szélső a San Lorenzo csapatát hagyta el a COCCACAF zóna BL-győzteséért.

A Porto leigazolta a River Plate kolumbiai középpályását, Radamel Falcao Garciát. A portugálok 5,5 millió eurót fizettek a 23 éves játékosért. Falcao négy szezon alatt 45 gólt lőtt az argentin bajnokságban.

Az Udinese szerződtette a venezuelai Llaneros 19 éves kapusát, Rafael Romót. A transzfer részleteiről a csapatok egyelőre nem közöltek részleteket. Romo fiatal kora ellenére már öt alkalommal védte a venezuelai válogatott kapuját.

A Genoában folytatja pályafutását Nenad Tomovics, a Crvena Zvezda válogatott hátvédje. A 21 éves játékos az elmúlt két szezont a Rad csapatánál töltötte kölcsönben.

A Wolfburghoz szerződött a német U21-es Európa-bajnok Fabian Johnson. A korábbi 1860 München-játékossal hároméves szerződést kötött a német bajnok.

A Lyon és a PSG korábbi trénere, Paul Le Guen foglalta el a kameruni válogatott kispadját. A francia edző féléves munkát vállalt az afrikai csapatnál. Le Guen feladata az lesz, hogy kijuttassa a világbajnokságra – a két meccs után egy ponttal – a csoportjában utolsó helyen álló válogatottat.

Piszkos anyagiak

2013-ig a Samsung marad a Chelsea főszponzora. A brit média úgy tudja, a klub évente 11 millió fontra számíthat a dél-koreai cégtől.

Rio de Janeiróban letartóztatták Romariót, az 1994-ben világbajnoki címet szerző brazil válogatott csatárát. Az egykori Barca-támadót első felesége jelentette fel, amiért nem fizette a gyerektartást. Romariót 2004-ben hasonló okok miatt egyszer már őrizetbe vették egy éjszakára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik