Élet-Stílus

Puyolt szerződtetné az AC Milan

Spanyol lapértesülések szerint az AC Milan szemet vetett Carles Puyolra, az előző szezonban bajnok, BL- és Spanyol Kupa-győztes Barcelona csapatkapitányára.

Az El Mundo Deportivo című spanyol lap úgy tudja, hogy az AC Milan élénken érdeklődik a 31 esztendős védő iránt, és azt tervezi, hogy ajánlatot tesz a megvásárlására a Barcelonának.

Carles Puyol jelenlegi szerződése 2010-ben jár le, de szívesen maradna, és kész további két évvel meghosszabbítani a kontratusát. Az ügyben még nem született megállapodás.

A védőt egyébként Angliából is csábítják, úgy hírlik, az anyagi javakban dúskáló Manchester City is örömmel látná soraiban.

Puyolt szerződtetné az AC Milan 1

Az Európa-bajnok védő 1995 óta a Barcelona játékosa, s miután végigjárta a szamárlétrát, több mint 400 mérkőzésen viselte a katalán klub gránátvörös-kék mezét, amelyben két Bajnokok Ligája-, egy kupa- és három bajnoki címet ünnepelhetett.

Villa aligha igazol Barcelonába

A katalán csapat elnöke, Joan Laporta sokallja a támadó vételárát. A valenciai klub első embere, Manuel Llorente két napja rendkívüli határozottsággal szögezte le, hogy 50 milliót kér David Villáért, mire Laporta úgy nyilatkozott, hogy „őrültség” lenne ekkora summát kifizetni a csatárért. A Marca című spanyol lap úgy tudja, hogy a katalán klub 42 millió eurót lenne hajlandó áldozni Villa megszerzésére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik