Élet-Stílus

Nadal augusztus elején, Montrealban tér vissza

Az augusztus 8-án kezdődő montreali tenisztornán tér vissza a korábbi világelső, a rangsorban jelenleg második helyen álló spanyol Rafael Nadal.

A korábbi hírekkel ellentétben nem az augusztus 31-én startoló US Openen, hanem előbb, már a montreali keménypályás tenisztornán visszatér a korábbi világelső Rafael Nadal.

Erről a hatszoros Grand Slam-győztes spanyol klasszis sajtósa számolt be. Benito Perez-Barbadillo elmondta, a 23 éves játékos térdsérülése szépen javul, Barcelonában kontrollvizsgálaton vesz részt, majd várhatóan a jövő héten ismét edzésbe áll.

Hamarosan újra ütőt ragad (MTI/EPA)

Hamarosan újra ütőt ragad (MTI/EPA)

Rafael Nadal nem lépett pályára azóta, hogy május 31-én címvédőként – nagy meglepetésre – kikapott a Roland Garros nyolcaddöntőjében a svéd Robin Söderlingtől, majd fájós térde miatt lemondta a wimbledoni részvételt. Spanyol sajtóértesülés szerint sérülése mellett szülei válása is nagyon megviselte.

Nadal 2008. augusztus 18-án került a tenisz-világranglista élére, a svájci Roger Federer wimbledoni sikerével, július 6-án foglalta vissza tőle a trónt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik