Élet-Stílus

Emberölésként kezelik Jacko halálát?

A Los Angeles-i rendőrség emberölésként kezeli Michael Jackson halálát . A nyomozás középpontjában az elhunyt énekes orvosa, Conrad Murray áll.

Az igazságszolgáltatás közeléből származó források szerint a bizonyítékok arra mutatnak, hogy a műtéti altatásoknál használatos Proforol okozhatta Jackson halálát – számolt be a TMZ internetes oldal. A nyomozásban résztvevő hatóságoknak állítólag számos olyan bizonyíték áll rendelkezésére, amelyek Murrayhez vezetnek.

A bizonyítékok között emlegetik a sztár házában talált gyógyszereket, beleértve a Proforolt is, illetve az énekes számára odakészített oxigénpalackot is. Az 51 éves Murray ügyvédje sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta az arról szóló híreket, miszerint ügyfele Proforolt írt volna fel a hírességnek. Az internetes oldal információi szerint az ügyben folyó nyomozás még nem ért el abba a szakaszba, hogy átadják az ügyészségnek, ennek ellenére a rendőrség már több alkalommal egyeztetett az ügyészi hivatallal.

A pop királyaként emlegetett Jackson családja úgy fogalmazott, hogy a Murrayvel kapcsolatos megválaszolatlan kérdések aggodalomra adnak okot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik