Élet-Stílus

Agyrázkódást szenvedett az Inter kapusa

Nincs szerződése továbbra sem Christian Vierinek, akit az angol élvonal egyik csapata tesztel. Toldo megsérült az Inter edzőtáborában, a Reggina ingyen megszerezte Bonazollit. Rövid hírek.

Marad próbajátékon a Blackburnnél Christian Vieri, az Inter egykori klasszisa. A 36 éves csatár Sam Allardyce szerint még elérheti a Premier League szintjéhez szükséges kondíciót.

Szerződést hosszabbított a Wigan két védője, Titus Bramble és Emmerson Boyce. Mindkét játékos 2012-ig írt alá.

A következő idényt a Monacónál tölti kölcsönben Sébastien Puygrenier, a Zenit Szentpétervár 27 éves francia védője.

A Salzburg kölcsönadta Johan Vonlanthent az FC Zürichnek. A 23 éves csatár egy évet tölt a svájci klubnál.

Agyrázkódást szenvedett az Inter kapusa 1

Felipe Melo keresztülment az orvosi vizsgálatokon a Juventusnál, így már csak egy lépés választja el attól, hogy a klub játékosa legyen.

A Chievo kétéves szerződést kötött Luca Ariattival, a Lecce védekező középpályásával.

A Palermo kölcsönadta Davide Lanzafamét a Parmának. A 22 éves szélső a tavaszi szezont is kölcsönben töltötte, a Barinál.

A Reggina ingyen szerezte meg Emiliano Bonazzolit, a Sampdoria 30 esztendős csatárát. A futballista 2003 és 2005 között már eltöltött két szezont a kalábriai klubnál.

A Bielefeld szerződést kötött Pavel Forttal, a Toulouse 26 éves cseh csatárával. A szerződését 2012-ig aláíró játékos az előző idényt a Slavia Prahánál töltötte kölcsönben.

Agyrázkódást szenvedett Franceso Toldo (képen), az Inter kapusa. A Nerazzurrik Los Angelesben edzőtáboroznak, ahol a 37 éves kapus az egyik csapattársával ütközött a gárda keddi edzésén.

Térdsérülés miatt tízhetes kihagyás vár Marat Izmailovra, a Sporting orosz középpályására. A 26 éves játékos a BL-selejtezőket, és a liga augusztus 16-i nyitányát is biztosan kihagyja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik