Élet-Stílus

Ribéry Messinél és Ronaldónál is jobb

A Real Madrid korábbi klasszisa, a királyi klubnál jelenleg elnöki tanácsadóként dolgozó Zinedine Zidane szerint Franck Ribéry a világ legjobb labdarúgója.

A 2006-os világbajnokság után visszavonult francia klasszis az ESPN-nek nyilatkozva magasztalta honfitársát, Franck Ribéryt.

„Cristiano Ronaldo és Lionel Messi is zseniális futballista, de számomra Ribéry a legjobb. Ezt nem azért mondom, mert a honfitsársam, hanem azért, mert nagyszerű játékos…” – mondta Zidane, aki jelenleg Florentino Perez elnök tanácsadójaként dolgozik a királyi klubnál, amely Karim Benzema, Kaká, Raúl Albiol, Cristiano Ronaldo megszerzése után éppen Ribéryre hajt.

A francia játékos örömmel játszana az említett sztárokkal egy csapatban, csakhogy a Bayern München egyelőre makacsul ragaszkodik hozzá.

Zinedine Zidane – elnöki tanácsadóként – megjegyezte, nem szeretné, hogy a madridiakat ismét „galaktikusoknak” neveznék.

„Emlékszem, hogy a David Beckhammel, Luis Figóval, Ronaldóval és velem felálló Realt is galaktikusnak becézték az emberek, mégsem jöttek az eredmények. A maiakat galaktikusok helyett nevezzék csak legjobbaknak – remélhetőleg az eredmények alapján” – jegyezte meg a Real Madrid korábbi klasszisa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik