Élet-Stílus

Nyakon szúrta felesége a bokszbajnokot

Egyre több információ lát napvilágot Arturo Gatti szombati meggyilkolásával kapcsolatosan. Az első számú gyanúsított továbbra is a bunyós felesége, a 23 éves Amanda Rodrigues.

A rendőrség gyakorlatilag kizárta, hogy harmadik fél is érintett volt az ügyben. A szálloda második emeletén lakott a család, és mindössze egy ablakon keresztül lehetett volna bejutni a lakásba, de a biztonsági kamerák semmit nem rögzítettek. A recepción keresztüli bejutás szintén lehetetlen volt a beléptetőrendszer használata miatt.

Nyakon szúrta felesége a bokszbajnokot 1

A legfrissebb hírek szerint a pár pénteken este egy bárban mulatott, ahol komoly nézeteltérésbe keveredtek, majd az utcán Gatti ellökte feleségét, aki kisebb sérüléseket szenvedett. A bunyós egy taxival ment akkor haza a 10 hónapos lányával együtt, majd a feleség később érkezett meg a gyilkosság helyszínére, a bérelt szállodai apartmanba.

A rendőrség szerint az erősen ittas Gattit a feleség hátulról egy konyhakéssel leszúrta a nyakán, de ez nem volt elegendő a halál beálltához. Ezt követően Rodrigues egy szíjjal megfojtotta a magatehetetlen bokszolót. A brazíliai rendőrség várhatóan még két hétig vizsgálódik az ügyben.

Gatti a 90-es évek végének és a 2000-es évek elejének egyik legmeghatározóbb bunyósa volt. Hihetetlen ütőereje és látványos stílusa miatt a közönség egyik legnagyobb kedvence volt. Hosszú pályafutása során rengeteg fantasztikus meccset bokszolt, elég ha csak a Ward elleni trilógiájára vagy a Gabriel Ruelas, illetve Ivan Robinson elleni meccseire gondolunk. A kanadai sportoló az IBF nagypehelysúlyú és a WBC kisváltósúlyú világbajnoka volt. Az aktív boksztól 2007-ben vonult vissza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik