Élet-Stílus

MU: Ibrahimovic vagy Huntelaar

Ronaldo eladása óta három új játékost igazolt az angol bajnok, de egyikük sem pótolhatja a Madridba szerződő portugált. Sir Alex Ferguson is így gondolhatja, a skót mester állítólag Klaas-Jan Huntelaart vagy Zlatan Ibrahimovic-ot szeretné Manchesterbe csábítani.

A United skót mestere Karim Benzemát szerette volna Cristiano Ronaldo helyére igazolni, de a francia támadó is inkább a Real Madridot választotta. Az elmúlt hetekben Antonio Valencia, Michael Owen és Gabriel Obertan érkezett a nagyobbik manchesteri klubhoz, de egyikük sem olyan kaliberű játékos, mint az aranylabdás portugál.

Ronaldóért a BL-döntős együttes 80 millió fontot kapott az esztelenül költekező madridiaktól, és az eddigi érkezők nem terhelték meg különösebben a klubkasszát. Ferguson elméletben bárkit megszerezhet ezért az összegért, a skót mester angol lapjelentések szerint két játékost nézett ki magának.

Klaas-Jan Huntelaar az egyikük. A holland támadó januárban érkezett a Real Madridba, de nem tudta megvetni a lábát a kezdőcsapatban, és erre a jövőben még kevesebb esélye lenne az érkező klasszisok miatt.

A szintén érdeklődő Milan már letett a megszerzéséről, helyette inkább Luis Fabianót vinnék, a VfB Stuttgart viszont bejelentkezett. A németek állítólag 20 millió eurót ajánlottak a Realnak, és a spanyol Marca csütörtökön azt írta, hogy a két klub megegyezett. A Daily Mail ezzel szemben úgy tudja, hogy MU rálicitált (23 millió) a németekre, így még nem dőlt el semmi.

Zlatan Ibrahimovic leigazolása is felmerült az angol bajnoknál. Az Inter svéd támadójáért mélyebben a zsebébe kellene nyúlnia Fergusonnak, a 35 milliós első ajánlatot biztosan nem fogadja el a milánói klub. Jose Mourinho, az olasz bajnok trénere ráadásul mindenképpen megtartaná a Serie A gólkirályát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik