Élet-Stílus

Madridból érkezik a Kaká-utód

Olasz sajtóértesülések szerint Adriano Galliani, az AC Milan labdarúgócsapatának alelnöke két játékost próbál Spanyolországból szerződtetni. Kaká távozása katasztrofális hatással volt az olasz klub jegyeladásaira.

Az AC Milan együttese néhány hete 67 millió euróért adta el a Real Madridnak az egykori aranylabdás Kakát. A milánóiak elsőként Edin Dzekót szerették volna a brazil helyére igazolni, de a német bajnok Wofsburg bosnyák támadója meghosszabbította szerződését.

Irány Milánó?

Irány Milánó?

Egybehangzó spanyol és olasz lapjelentések szerint a piros-feketék legújabb kiszemeltjei a brazil Luis Fabiano (Sevilla) és a holland Klaas-Jan Huntelaar (Real Madrid).

Várhatóan utóbbit könnyebben tudja majd leigazolni a Milan, miután a Realnal nemkívánatosak lettek a holland légiós különítmény tagjai. Ráadásul Kaká, Ronaldo és Benzema érkezésével nem sok esélye lenne a csapatba kerülésre Huntelaarnak.

A milánóiak kölcsönben vitték volna a holland gólzsákot, de erről a madridiak hallani sem akarnak, és legalább 20 millió eurót kérnek az egy éve még 26 millióért megvásárolt játékosért.

mélyponton a jegyeladások

Kaká eligazolása katasztrofális hatással volt a bérletek eladására. Az AC Milan közleménye szerint a következő szezonra egyelőre csak 1000 igénylés érkezett, ami negatív rekord az egyesület történetében. Tavaly több mint 42 ezer bérletes látogatta a Milan meccseit, a 90-es évek elején pedig a 70 ezret is elérte a számuk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik