Élet-Stílus

Cristiano Ronaldo szerint megéri a pénzét

Cristiano Ronaldo a Real Madrid történetének legjobb labdarúgója szeretne lenni, és nem mellékesen: szerinte megérte kifizetni érte 94 millió eurót...

„A célom, hogy én legyek a Real Madrid történetének egyik legjobb játékosa – sőt, inkább a legjobb…” – mondta a 94 millió euróért (25,6 milliárd forint) a Manchester Unitedtől a királyi klubhoz igazolt aranylabdás, aki szerint „megéri a pénzét”.

Puskás és Di Stefano nyomdokaiba lépne (MTI/EPA)

Puskás és Di Stefano nyomdokaiba lépne (MTI/EPA)

„A Real és a MU megegyezett ebben az összegben, ezek után kár bármit is mondani, bár tudom, egyesek szerint túl sok az értem kifizetett 94 millió euró. A nagy játékosok nem olcsók, és boldog vagyok, hogy az én nevemhez kapcsolódik az átigazolási rekord. A madridiak nyilván azért fizettek ki értem ennyit, mert meg akartak szerezni, és ők ezt a 94 milliót tisztességes árnak találták. Azon leszek, hogy bebizonyítsam, jól tették, hogy ilyen sok pénzt adtak ki értem” – tette hozzá a portugál klasszis.

A 24 éves labdarúgó állítja, nem nyomasztja, hogy igen nagy az elvárás vele szemben a spanyol fővárosban. Egyrészt ehhez hozzászokott már a Manchester Unitednél, másrészt „amikor majd felmegyek a pályára, nem arra fogok gondolni, mennyit fizettek értem, arra koncentrálok, hogy minél jobb legyek…”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik