Élet-Stílus

Vasas: keddig kaptak haladékot az oroszok

Kedd 17 óráig kért haladékot döntése végleges meghozatalához a Vasas labdarúgócsapatának lehetséges befektetője. A kérést az elnökség elfogadta.

A Vasas SC vezetősége e hét kedden hagyta jóvá a labdarúgócsapatot működtető gazdasági társaság értékesítéséről szóló adásvételi tervezetet. Az elnökség akkor azzal a kitétellel adott engedélyt az ügyvezetésnek a megállapodás megkötésére, hogy a szerződést legkésőbb csütörtök 18 óráig a feleknek alá kell írniuk.

“Természetesen nem örülünk annak, hogy a mai napon nem tudtuk aláírni a megállapodást – nyilatkozott az egyesület honlapján Markovits László, a Vasas Sport Club ügyvezető elnöke. – Ebből a tényből nem vonok le sem pozitív, sem negatív következtetést, hiszen az üzleti életben nem szokatlan, ha pár nappal meghosszabbítanak egy határidőt. Mi szerződéskötésre készen állunk, minden jogi és pénzügyi dokumentum aláírásra kész, ugyanakkor továbbra is hangsúlyozom, addig nincs a folyamat lezárva, amíg a szerződés mindkét fél által nincs aláírva, valamint nincs megfizetve a vételár.”

A Népszabadság a keddi számában arról számolt be, hogy a befektető egy magyar-osztrák cég lehet, amely mögött egy orosz pénzügyi csoport áll.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik