Élet-Stílus

Matics marad a Pick Szeged edzője

Vladan Matics maradt a Pick Szeged vezetőedzője, miután az elnökség további egy évre szavazott bizalmat a szakembernek. Az egykori Pick játékos munkáját egy másik is segíteni fogja, hiszen Avar György lesz a csapat másodedzője.

Hosszas huzavona és találgatások után végre úgy tűnik, hogy rendeződik a Pick Szeged trénerének sorsa, hiszen az elnökség további egy évre szavazott bizalmat a szakembernek. A kétszeres magyar bajnok együttes ügyvezetője, Lele Ambrus a Delmagyar.hu oldalnak nyilatkozva elmondta: voltak képben új edzők is, azonban az elnökség többsége Maticcsal képzeli el a jövőt.

Hozzátette: az biztos, hogy lesz segítője a szerb szakembernek, az egykori kiváló játékos Avar György mint másodedző tevékenykedik a klubnál.

Matics marad a Pick Szeged edzője 1

Matics március 29-én, a KEK-negyeddöntős búcsú után mondott le, ám a játékosok kiálltak mellette, így a szezon végéig maradhatott. A csapat sem a Magyar Kupában, sem az NB I-ben nem tudta legyőzni a nagy rivális Veszprémet, és mindkét sorozatban ezüstérmes lett.

A játékosállománnyal kapcsolatban érdemi döntés egyelőre nem született – olvasható a Webradio.hu-n, vagyis Julian Stamate, Puljezevics Nenad, valamint Adrian Petrea áll a távozók listáján, míg a Pick Szegedhez érkezett, igaz kölcsönbe Liszkai Szilveszter. A hálóőr az MKB Veszprém csapatánál vált “feleslegessé”, miután a válogatott Fazekas Nándor visszatér a bakonyi csapathoz a Gummersbach-tól.

A klub vezetése döntött Petar Nenadics sorsáról is, a fiatal játékost szeretné kölcsönbe adni a Tisza-parti alakulat, hogy melyik csapathoz az még kérdéses.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik