Élet-Stílus

Kaká nem féltékeny Ronaldóra

Tömegjelenetek a Santiago Bernabeu stadionban: hivatalosan is bemutatták a Real Madrid egyik új szerzeményét, a brazil Kakát. A 27 éves egykori aranylabdást kitörő örömmel fogadta az ötvenezres szurkolósereg.

“A mai nap nagyon különleges számomra. Boldog vagyok, hogy pályafutásom újabb állomásaként a Real Madrid játékosa lehetek” – mondta Kaká a Bernabeu gyepén felállított hatalmas színpadon, ahol a klub elnökétől Florentino Pereztól és az egykori legendás játékostól Alfredo di Stefanótól átvette a nyolcas mezt. A középpályás elárulta: megtiszteltetés lesz együtt futballoznia Ronaldóval, és közöttük nem lehet szó féltékenységről.

Kaká még kedd délelőtt átesett az orvosi vizsgálatokon, nem sokkal később pedig aláírta a hat évre szóló szerződését. A Milantól 65 millió euróért megvásárolt brazil klasszis évente 9 millió eurót fog keresni az új csapatánál.

Kaká nem féltékeny Ronaldóra 1

A világ minden tájáról 320 újságíró számolt be Kaká bemutatásáról. “Nagyszerű nap a mai a klub életében, boldog vagyok, hogy bemutathatom a szurkolóknak Kakát” – mondta Pérez. A milliárdos üzletember várhatóan július 6-án prezentálja a szurkolóknak Cristiano Ronaldót, akit 94 millió euróért vásároltak meg a Manchester Unitedtől.

Kaká, Ronaldo és Raul Albiol (Valencia) mellett további erősítéseket tervez a klub. A hírek szerint két liverpooli spanyol, Xabi Alonso és Alvaro Arbeola szerepel az elnök és az új tréner Manuel Pellegrini listáján, de állítólag Benzema (Lyon) esetében is rövidesen döntés születhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik