Élet-Stílus

Újpest: visszatért a korábbi kedvenc

Közel három esztendő után visszatért az Újpest FC labdarúgócsapatához az egykori válogatott Tóth Norbert. Szélesi Zoltán is a lila-fehérekkel gyakorol.

A 19-szeres válogatott középpályás közel egy évtized alatt immár harmadszor igazolt a Megyeri útra – először 1997-ben, majd másodszor 2004 tavaszán lett az Újpest FC alkalmazottja, és később csapatkapitánya is volt a lila-fehér csapatnak.

Az utóbbi években a REAC-nál és a ZTE-nél is megfordult, miután a korábbi vezetőedző, a belga Valére Billen miatt 2006 októberében távozott Újpestről, a legutóbbi másfél szezont pedig Szombathelyen töltötte – csakhogy kevés lehetőséget kapott az élvonalban újoncként dobogón záró Haladásnál.

Ismét lila-fehérben (MTI)

Ismét lila-fehérben (MTI)

„Hálás vagyok a vezetőknek, hogy lehetőséged adtak, és maximálisan szeretnék élni ezzel a bizalommal” – nyilatkozta a 32 éves játékos a lilák honlapján.

Egy másik korábbi újpesti kedvenc, a válogatott Szélesi Zoltán is a lila-fehérekkel készül Bükkfürdőn, de csak ideiglenesen, mivel a Strasbourgtól távozó labdarúgó légiósként szeretné folytatni a pályafutását, így külföldi klubok ajánlataira vár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik